Aldekol DES 03

Biosecuritate - Aldekol DES 03

compozitie: Glutaraldehida, Formaldehida, Saruri cuaternare de amoniu

Prezentare Cod produs Pret
ALDEKOL DES 03 10 l 664.00 RON

Compoztie

EWABO ALDEKOL DES 03 este o combinatie echilibrata de compusi cuaternari de amoniu si aldehide care impreuna cu celelalte componente ofera un efect biocid complet.

Actiune terapeutica

Este dezinfectantul cu cea mai puternica actiune virulicida din gama ALDEKOL, avand in plus excelente proprietati bactericide, fungicide si algacide (biocid complet) cu urmatoarele caracteristici generale : este activ in prezenta materiilor organice avand un efect penetrant pe termen lung, ceea ce asigura o actiune prelungita in timp, solutia diluata are un pH neutru si nu este coroziva sau distructiva, asigura o buna dezinfectie a aerului in faza de evaporare, este aproape complet biodegradabil.

Indicatii

EWABO ALDEKOL DES 03 se poate utiliza la toate speciile de animale domestice, indiferent de tehnologia de crestere, pentru dezinfectia profilactica sau de necesitate, dezinfectia aerului, cladirilor sau utilajelor. Este activ impotriva unui numar mare de germeni cum ar fi: bacterii (E. coli, Streptococcus ssp, Haemophilus ssp, Salmonella ssp, Pseudomonas ssp, Staphilococcus ssp, Mycobacterium avium), virusuri (Gumboro, Newcastle, Corona, Parvo), fungi (Aspergillus) si levuri (Candida).

Aplicare si dozaj

Produsul poate fi folosit cu maxima eficienta si siguranta pentru dezinfectia tuturor tipurilor de suprafete (pardoseli, pereti, utilaje, echipamente de transport, etc).Poate fi aplicat cu echipamente conventionale de pulverizare, cu pompe de inalta presiune, cu generatoare de aerosoli sau termonebulizatoare (IGEBA). Inainte de aplicarea produsului este indicata curatirea cu un detergent compatibil (POLYCAR/POLYCLEAN sau MULTICLEAN) pentru a reduce incarcatura cu materii organice. Concentratiile recomandate sunt urmatoarele:

Dezinfectie umeda (prin pulverizare) :

Dezinfectie profilactica 0,25% (1 :400), timp de contact 2 ore,

Dezinfectie de necesitate (1 :200) timp de contact 2-4 ore.

Cantitatea de solutie aplicata: 0,3-0,4 litri/m2.

Dezinfectie prin aerosoli reci sau calzi :

Pentru 1000 m3 spatiu se recomanda ca doza generala : 1 lt EWABO ALDEKOL DES 03, in amestec cu apa (eventual Fog add). Acelasi timp de contact.

Pentru bazine de dezinfectie si dezinfectoare: 1 %, cu improspatare periodica

Contraindicatii, precautii, masuri de siguranta

Ochii, pielea sau imbracamintea nu trebuie sa vina in contact cu solutia concentrata. Daca acest lucru se intampla clatiti imediat zonele afectate cu apa proaspata. Purtati intotdeauna ochelari si manusi de protectie.

Ecologie

EWABO ALDEKOL DES 03este biodegradabil in prorportie mai mare de 90 %.

Forma de prezentare

Flacoane de 10 litri.

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.