Fog Add

Biosecuritate - Fog Add

compozitie: Polipropilenglicol

Prezentare Cod produs Pret
FOG ADD X10L 405.00 RON

Compozitie :

FOG ADD este un amestec special de alcooli cu lunga catena (polipropilenglicol)

Actiune terapeutica

FOG ADD este un potentator al capacitatii apei de a fi (termo)nebulizata, imbunatatind in mod impresionant performantele de aplicare prin (termo)nebulizare a solutiilor apoase (dezinfectante, pesticide). FOG ADD contine substante care sunt total inofensive fata de mediul inconjurator, spre deosebire de alte produse create in acelasi scop. Aceasta confera o protectie sporita utilizatorilor atat la nivelul pielii cat si la nivelul tractului respirator. In plus, FOG ADD stabilizeaza particulele rezultate in urma termonebulizarii pe o lunga perioada de timp, prelungind astfel actiunea substantelor (dezinfectante, pesticide) si mareste semnificativ proportia picaturilor ultrafine (VMD). Prin utilizarea impreuna cu acest produs a dezinfectantelor si pesticidelor principiile active ale acestora pot fi aplicate mai economic si mai eficient realizandu-se concomitent o distributie uniforma a acestora in incaperi.

Avantaje:

- timpul de lucru se reduce cu pana la 90% comparativ cu pulverizarea conventionala,

- este garantat un tratament complet al spatiilor interioare,

- nu creste umiditatea,

- nu se produc pete (cu conditia utilizarii unor duze corespunzatoare),

- este ecologic datorita emiterii exacte a substantelor active

- reduce remanenta dezinfectantelor si pesticidelor deoarece picaturile sunt atat de mici incat aglomerarea lor in pete intinse de substante este practic imposibila, iar reziduurile sunt astfel distruse cu rapiditate.

Aplicare si dozaj:

FOG ADD poate fi utilizat ca potentator al capacitatii de termonebulizare a solutiilor (ceata calda) sau ca aditiv pentru solutiile aplicate cu generatoare de aerosoli (ceata rece). Concentratiile recomandate sunt urmatoarele:

FOG ADD se adauga in proportie de 10-20% la solutia de nebulizat.

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.