Multiclean CS

Biosecuritate - Multiclean CS
Prezentare Cod produs Pret
MULTICLEAN CS X10L 256.00 RON

Compozitie

MULTICLEAN contine substante anionice si nonionice in combinatie cu silicati si compusi alcalini.

Actiune terapeutica

MULTICLEAN este un produs de curatare si igienizare concentrat, cu proprietati alcaline. Produsul este creat special pentru curatirea cu spuma, o metoda de spalare si igienizare moderna, eficace si economica a tuturor suprafetelor. Produsul are urmatoarele avantaje: are o putenica actiune de curatare si degresare, spumeaza, prin acestea reducand manoperele de curatare, are activitate maxima atat la diluarea cu apa rece cat si cu apa calda, fiind stabil si in cazul apelor dure, nu este coroziv, este complet biodegradabil, este compatibil cu toate dezinfectantele din gama ALDEKOL. Are efect decapant, bactericid si fungicid.

Indicatii

Datorita capacitatii sale de spumare si efectului biocid suplimentar MULTICLEAN poate fi utilizat pentru curatirea si igienizarea cladirilor si echipamentelor zootehnice, laptariilor si fabricilor de prelucrarea laptelui, incubatoarelor, abatoarelor si unitatilor de prelucrarea carnii, autovehiculelor si carucioarelor. Utilizarea sa este sigura pentru toate tipurile de suprafete: pardoseli si pereti din beton, ciment sau gresie, otel si otel inox, aluminiu, material plastic, cauciuc, putand fi folosit pentru igienizarea tuturor tipurilor de utilaje si subansamble. Prin utilizarea sa se pot indeparta resturile de grasime, vaselina, ulei, sange, balegar, dejectii, resturi alimentare si alte resturi organice.

Aplicare si dozaj

Concentratia de utilizare depinde de gradul de incarcare organica al substratului de ingienizat. In conditii uzuale produsul se utilizeaza in concentratie de 1% (1 :100) rata de aplicare fiind: 300 ml/m2 pentru aplicarea prin pulverizare si 200 ml/m2 pentru aplicarea sub forma de spuma. Concentratia maxima de utilizare este 2% (1 :50). Timpul de contact este 10-15 minute. Dupa acest interval produsul trebuie indepartat prin spalare abundenta cu apa curata. In cazul expunerii alimentelor la contactul cu dezinfectantul, acestea trebuie limpezite cu apa. Dezinfectia adaposturilor si ainstalatiilor zootehnice trebuie efectuata in lipsa animalelor.

MULTICLEAN se aplica de preferinta cu generatoare de spuma, dar poate fi aplicat si prin pulverizare manuala sau cu pompe de inalta presiune. Cu cat temperatura apei este mai crescuta, cu atat performantele produsului vor creste.

Avantaje

- Prin continutul in hipoclorit de sodiu produsul are un foarte bun efect dezinfectant

- Datorita inhibitorilor de coroziune nu corodeaza/oxideaza materialele sau suprafetele pe care este aplicat.

- Se poate aplica sub forma spumanta (la presiuni inalte) ceea ce permite un control riguros al aplicarii.

Contraindicatii, precautii

Ochii, pielea sau imbracamintea nu trebuie sa vina in contact cu solutia concentrata. Daca acest lucru se intampla, clatiti imediat zonele afectate cu apa proaspata. Purtati intotdeauna ochelari si manusi de protectie. Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Forma de prezentare

Flacoane de 10 litri.

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.