Systemclean

Biosecuritate - Systemclean

compozitie: Peroxid de hidrogen

Prezentare Cod produs Pret
SYSTECLEAN X10L 569.00 RON

Compozitie :

- Peroxid de hidrogen stabilizat 50 % W-W

Aciune terapeutica

SYSTEMCLEAN este un produs cu efect virulicid, bactericid, fungicid, algacid. Produsul are un puternic efect de oxidare, indepartand depunerile din sistemele de adapare (saruri de calciu, depuneri de fier, reziduuri, particule organice, alge, bacterii, etc) care produc colmatarea (infundarea) diferitelor componente ale sistemelor de adapare (tevi, conducte, conteinere, rezervoare, bazine, picuratori, cupite, adapatorilor tip palarie) .

Indicatii

SYSTEMCLEAN poate fi utilizat pentru dezinfectia apei de baut, a bazinelor, conductelor si sistemelor de adapare utilizate in cresterea puilor broileri, a gainilor ouatoare, a curcanilor, ratelor, iepurilor si porcilor. Este un produs special creat pentru prevenirea aparitiei depozitelor organice (biofilm) sau anorganice (depozite de calciu, fier, etc) in sistemele de adapare, sau pentru indepartarea acetsor depozite atunci cand acestea s-au format.

Aplicare si dozaj:

SYSTEMCLEAN este un dezinfectant foarte activ, fiind utilizat pentru dezinfectia apei de baut in dilutii foarte de scazute:

-pentru broileri, rate, gaste si iepuri 100-400 ml/ 1000 l apa

-pentru curcani: 100-400 ml / 1000 l apa

-pentru gaini ouatoare: 80-150 ml / 1000 l apa

-pentru suine: 200-300 ml / 1000 l apa

Aplicarea regulata a SYSTEMCLEAN previne perturbarile ce pot sa apara in marea majoritate a sistemelor de adapare

Atunci cand se urmareste curatirea si dezinfectia conductelor de apa si instalatiilor de adapare (dupa ce sunt scoase animalele din adaposturi) se prepara o solutie 2-3 % prin amestecarea a 2-3 l produs in 100 l apa. Produsul concentrat trebuie extras cu dispozitive de plastic, deoarece in forma concentrata este puternic coroziv. Dupa preparare solutia se introduce in sistemele de adapare unde se lasa sa actioneze timp de 12 ore. Dupa aceasta conductele trebuie spalte cu apa pana la indepartarea totala a produsului. Atunci cand se foloseste pentru prima oara, produsul trebuie diluat (100 ml/1000 l apa) deoarece prin mobilizarea reziduurilor organice se poate produce colmatarea sistemelor de adapare.

Pentru curatarea adapatorilor tip palarie, inainte de populare acestea se imerseaza intr-o solutie 2-3 % pentru 12-24 de ore, dupa care se spala cu apa curata.

Avantaje

- prin spectrul larg de actiune mentine apa de baut in stare perfecta.

- indeparteaza impuritatile organice si anorganice prevenind infundarea sistemelor de adapare.

- in dozele recomandate nu corodeaza/oxideaza materialele pe care este aplicat.

- este foarte concentrat/avantajos din punct de vedere economic.

- reduce formarea de amoniac.

- nu formeaza reziduuri, putand fi folosit pana in ultima zi de crestere (exploatare).

- imbunatateste productivitatea

Contraindicatii, precautii

Atunci cand este utilizat conform indicatiilor de mai sus, SYSTEMCLEAN prezinta un grad ridicat de siguranta atat pentru animale cat si pentru echipamente.

Utilizarea produsului este contraindicata la animale cu boli gastrointestinale (ulcere, gastroenterite). Nu trebuie folosit concomitent cu administrarea de medicamente. Administrarea produsului trebuie intrerupta cu 24 de ore inaintea vaccinarilor sau tratamentelor medicamentoase. A nu se administra in amestec cu alte produse.

Ochii, pielea sau imbracamintea nu trebuie sa vina in contact cu solutia concentrata. Daca acest lucru se intampla, clatiti imediat zonele afectate cu apa proaspata. Purtati intotdeauna ochelari si manusi de protectie. Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Fraze de securitate

COROZIV, EC 008-003-003-9

R34- Produce arsuri

S1/2- A se pastra in locuri inchise, sub cheie, a nu se lasa la indemana copiilor

S3- A se pastra in locuri racoroase

S28- Dupa contactul cu pielea se spala din abundenta cu apa

S 36/39- A se folosi imbracaminte de protectie si materiale de protectie pentru ochi/fata la manipularea produsului

S 45- In caz de accident sau discomfort adresati-va imediat medicului (aratati eticheta daca este posibil)

Forma de prezentare

Flacoane de 10 litri.

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.