CaroCroc Energy Premium

Hrana animale de companie - CaroCroc Energy Premium

specii tinta: caine si pisica

Prezentare Cod produs Pret
CaroCroc Energy Premium 3 kg 40.00 RON
caroCroc Energy Premium 15 kg 150.00 RON

CaroCroc Energy Premium menține câinele într-o stare de top în timpul antrenamentelor intense. Printre câinii care depun un efort intens se numără câinii de poliție, câinii de pază, câinii care aleargă câinii de sanie, femelele gestante (de la 42 de zile), femelele în lactație și câini pentru montă.CaroCroc Energy este recomandat pentru a menține o condiție de top a câinelui tău!

CaroCroc Energy conține 25% proteine și 16% grăsimi,ingrediente atent selecționate: proteine de origine animală, grăsimi și cereale;vitamine, oligoelemente și minerale în proporții corespunzătoare, pentru un câine în conditie de top.

Compoziţie: extract de proteine animale (23%), amestec de carne (21%), păsări de curte (14%), grâu, porumb, grăsimi animale (carne de vită, pasăre), orez, tărâțe de orez, pulpă de sfeclă, făină integrală de grâu, hidrolizat de ficat de pui, semințe de in, hemoglobina, minerale.

Componente analitice: proteină brută 25%, grăsime brută 16%, celuloză brută 2,5%, cenușă brută 6,4%, umiditate 10%, calciu 1,5%, fosfor 1%.

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.
 
medicamente veterinare  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea