CaroCroc Large Breed

Hrana animale de companie - CaroCroc Large Breed

specii tinta: caine si pisica

Prezentare Cod produs Pret
CaroCroc Large Breed 15 kg 150.00 RON

CaroCroc Large Breed este creată după o rețetă științifică și oferă câinilor de talie mare protecția de care au nevoie.Această hrană reduce riscul de torsiune gastrica datorită conținutului energetic optimizat;

Sprijină oasele și articulațiile datorită conținutului de gelatină hidrolizată (care stimulează formarea colagenului, o componentă regăsită în oase și cartilaje și inhibă distrugerea cartilajului) și ulei de somon.Stressul mare și exercițiile fizice după masă joacă de asemenea un rol important în dezvoltarea torsiunii gastrice.

CaroCroc Large Breed este ideal pentru câinii adulți din rasele de talie mare de peste 30 kg, cu exercitii fizice de dificultate medie.

CaroCroc Large Breed conține 27% proteine și 16% grăsime. În plus, CaroCroc Large Breed conține un raport ideal de omega-3 și omega-6.

Compoziţie: extract de proteine animale (28%), amestec de carne (18%), grâu, porumb, carne de pasăre (8%), orz, proteine de colagen hidrolizat (5%), grăsimi animale (pasăre, vită), orez, tărâțe de orez, grâu uruială, ulei de pește (somon), ficat de pui hidrolizat, hemoglobină deshidratată, pulpă de sfeclă, semințe de in.

Componentele analitice: proteină brută 27%, grăsime brută 16%, celuloză brută 2,5%, cenușă brută 6,4%, umiditate 10%, calciu 1,3%, fosfor 1%.

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.
 
medicamente veterinare  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea