Cititor microcipuri APR 350

Instrumente veterinare - Cititor microcipuri APR 350

specii tinta: cabaline, caine si pisica

Prezentare Cod produs Pret
Citittor APR 350 3999.00 RON

Descriere :

Cititorul APR 350 este produs de Agrident GMBH din Germania.

Cititorul portabil APR 350 este foarte performant, usor de utilizat, are protectie pentru folosirea in conditii grele de lucru si un design care permite o foarte buna manevrabilitate.

APR 350 combina ISO11785 (RFID) cu tastatura alfanumerica, si totusi este atat de mic incat incape cu usurinta in buzunarul de la camasa.

Cu o protectie a carcasei tip IP64 (contra apei si prafului) , cititorul este extrem de usor de folosit chiar si in cele mai dificile conditii.

Capacitatea de memorie de pana la 5.000 de coduri de identificare individuala permite utilizarea fara probleme, chiar si atunci cand in anumite zile sunt multe animale de identificat. De asemenea, cititorul poate adauga coduri interne, informatia referitoare la data (dispune de un ceas intern) dar si alte informatii suplimentare prin intermediul tastaturii.

AVANTAJELE CITITORULUI APR 350:

Tastatura alfanumerica , de tipul celei de pe telefonul mobil, cu 26 de taste;

Respecta standardul ISO 11785

Chiar daca bateria se epuizeaza in timpul utilizarii, datele sunt in continuare protejate, putand fi re-apelate dupa re-incarcarea bateriilor.

Functioneaza cu 2 baterii de tipul AA 1,5V – reincarcabile

Se pot creea diferite coduri interne prin intermediul tastaturii, in combinatie cu valorile citite. Codul respectiv poate fi un simplu numar sau un text alfa-numeric, programat dupa necesitatea fiecarui utilizator. Cu ajutorul tastei „Action code plus” se poate salva o valoare suplimentara;

Se poate descarca un tabel care arata numerele animalului sau numere aditionale din ferma, asociate ID-ul animalului;

Cu ajutorul functiei ASSIGN, codul animalului si codul transponderului pot fi reunite pe teren. Numarul de identificare al animalui poate fi adaugat fie prin descarcare dintr-o lista, fie prin intermediul tastaturii;

Exista 2 taste speciale care pot fi programate, in mod individual sau combinat, cu un cod specific al unei actiuni, astfel incat sa permita o mai mare adaptabilitate la activitatile recurente; puteti astfel sa notati un tratament, sau o alta actiune efectuata asupra animalelor pentru a le diferentia ulterior.

Cititorul este compatibil cu standardul ISO 11785;

Datorita design-ului si dimensiunilor reduse, cititorul este foarte confortabil in folosire, chiar si in cele mai dificile conditii de lucru. Display-ul mare, cu 2 x 16 caractere, iluminat, permite o citire usoara a informatiei afisate.

Cititoare APR dispun de un ceas intern, astfel incat fiecarui numar de identificare ii va fi asociata data realizarii citirii.

Carcasa este robusta, protejata IP64 (permite lucrul in conditii de mediu dure);

Are capacitatea de a comunica cu alte dispozitive, se poate incarca prin cablul APC200 USB, sau optional prin USB Docking Station ADS 200.

INFORMATII TEHNICE:

Frecventa: 134,2 KHz

Tipuri de transpondere: HDX compatibil ISO 11784/5

FDX-B compatibil ISO 11784/5

H4002 compatibil (optional)

Sursa de alimentare: 2 baterii x 1,5V de tipul AA mignon

Se poate alimenta extern si reincarca prin cablul APC200 sau wireless prin conectarea cu ADS200

Nivel de protectie: IP 64

Dimensiuni: L x l x h : 175 x 90 x 36 mm

Greutate: Aprox. 300 gr.

Interfata: USB cu APC200 sau prin statie ADS200

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.
 
medicamente veterinare  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea