SANIMED Intestinal

Hrana animale de companie - SANIMED Intestinal

specii tinta: caine si pisica

Prezentare Cod produs Pret
Sanimed Intestinal Dog 1.5 kg 31.20 RON
Sanimed Intestinal Dog 12.5 kg 204.60 RON
Sanimed Intestinal Dog 3 kg 60.00 RON

SANIMED Intestinal este o hrana de dieta pentru cainii cu probleme intestinale, care vine in ajutorul tratamentelor afectiunilor gastrice si ale tractului intestinal. Aceasta dieta consta in ingrediente usor digerabile, are un continut scazut in grasimi si un aport crescut de elecroliti. Totodata aceasta dieta este hipoalergenica, contine ulei de somon, tarate, beta 1.2/1.6 glucani si un continut scazut in fibre crude.

•ajuta la reducerea malabsorbtiei intestinale

•ajuta la reducerea intolerantelor alimentare datorita proteinei animale de iepure

•ajuta la absorbtie datorita cantitatii crescute de protein si carbohidrati usor digerabili si a continutului moderat de grasimi

•ajuta sistemul imunitar si reduce reactiile inflamatorii

•compenseaza pierderea de electroliti

•pentru caini peste varsta de 14 saptamani

Instructiuni pentru hranire: Aceasta hrana dietetica ar trebui administrata ca singura sursa de hrana. Urmariti recomandarile producatorului si asigurati-va ca mentinteti o greutate ideala a cainelui dumneavoastra. Cantitatea zilnica de hrana trebuie impartita in doua sau mai multe mese. Perioada recomandata pentru dieta de 3-8 saptamani. Daca semnele intolerantei dispar, aceasta dieta se poate folosi pe o perioada de timp nedefinita. Este recomandat sa consultati veterinarul dumneavoastra ininte de a folosi sau extinde aceasta dieta.

Compozitie: orez, carne iepure deshidratata, pulpa uscata de sfecla, , ulei de peste(ulei de somon 2%), proteine din cartofi, amidon, minerale, grasime animal (pui) , grasime vegetala, drojdie, tarate, ficat de pui hidrolizat, ulei din seminte de in, extract de drojdie (sursa de beta-glucani, 0.08%)

Constituenti analitici: crude protein 22.5%, crude fat 11%, crude fibre 0.4%, crude ash 6.5%, moisture 8%, calcium 0.75%, phosphorus 0.6%, sodium 0.45 %, potassium 0.85%, linoleic acid 0.81%, α-linolenic acid 0.39%, arachidonic acid 0.02%, eicosapentaenoic acid 0.2%, docosahexaenoic acid 0.21%. Aditivi per kg: Aditivi nutritionali: Vitamina A 12500 IU, Vitamina D3 1250 IU, Vitamina E 600 mg, Fier 63 mg, oxid de mangan 23 mg, cupru 11 mg, zinc 111 mg, iod 1.1 mg, seleniu 0.2 mg, Aditivi tehnoligici : zeolit 0.3% .Cu antioxidanti naturali

Produsele SANIMED nu contin coloranti si potentiatori de aroma artificiali.

A se pastra in loc uscat si racoros.

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.
 
medicamente veterinare  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea