Seringi Socorex cu furtun de alimentare

Parafarmaceutice - Seringi Socorex cu furtun de alimentare

specii tinta: cabaline, bovine, ovine si caprine, suine

Prezentare Cod produs Pret
Socorex FA 0,5ml (0,1ml) 500026 468.00 RON
Socorex FA 10ml (1 ml) 500032 685.00 RON
Socorex FA 5 ml (0,5ml) 500036 635.00 RON
Socorex FA 1ml (0,05 ml) 500040 610.00 RON
Socorex FA 2 ml (0,1ml) 500042 610.00 RON

Seringile elvetiene Socorex de uz veterinar sunt destinate administrarii cu precizie si in serie a medicamentelor veterinare. Gratie tehnologiei moderne cu 3 supape, reprezinta cea mai buna alegere in domeniul seringilor automate cu autoumplere. Ele au un principiu de functionare simplu, sunt ergonomice, sunt usor de utilizat si confortabile, scutind o buna parte din efortul administrarilor in masa. Sunt durabile in timp, mentinandu-si performantele pe perioade indelungate, daca sunt ingrijite corespunzator. Se preteaza pentru administrarea in masa la toate speciile de animale si pentru toate tipurile de solutii, mai mult sau mai putin vascoase, functionand la fel in orice conditii climatice. Sunt usor de dezasamblat, cele 6 parti componente sunt usor accesibile, se curata foarte usor si se sterilizeaza prin fierbere sau autoclavare la 121 grade Celsius. Piesele se pot inlocui cu usurinta.

Modelul tip pistolet cu furtun de alimentare din flacon se preteaza pentru administrarea cu usurinta a tuturor tipurilor de solutii: apoase, uleioase. Seringa este dotata cu un furtun din silicon medical cu lungime de un metru (flaconul poate fi plasat in buzunar), o piesa de scufundare (contragreutate) un ac de alimentare si un ac de ventilare (pentru a impiedica dezvoltarea de presiuni negative mari in flacon). La jonctiunea dintre furtunul de silicon si seringa exista o supapa de siguranta de foarte buna calitate

Volumul de administrat se seteaza cu usurinta cu ajutorul unor limitatoare micrometrice fixate pe piston, cu posibilitate de blocare intr-o pozitie precisa ceea ce asigura reproductibilitatea perfecta a dozelor administrate. Pistonul metalic culiseaza perfect in cilindrul de sticla fara sa fie nevoie de vreo garnitura care sa se uzeze si sa trebuiasca sa fie inlocuita ulterior.

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.
 
medicamente veterinare  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea