Seringi Socorex cu suport flacon

Parafarmaceutice - Seringi Socorex cu suport flacon

specii tinta: cabaline, bovine, ovine si caprine, suine

Prezentare Cod produs Pret
Socorex SF 5 ml (0,5ml) 615.00 RON
Socorex SF 10ml (1 ml) 500031/A 648.00 RON
Socorex SF 1ml (0,05 ml) 500038/B 598.00 RON
Socorex SF 2 ml (0,1ml) 500079 598.00 RON
Socorex SF 0,5ml (0,1ml) 500111 500.00 RON

Seringile elvetiene Socorex de uz veterinar sunt destinate administrarii cu precizie si in serie a medicamentelor veterinare. Gratie tehnologiei moderne cu 3 supape, reprezinta cea mai buna alegere in domeniul seringilor automate cu autoumplere. Ele au un principiu de functionare simplu, sunt ergonomice, sunt usor de utilizat si confortabile, scutind o buna parte din efortul administrarilor in masa. Sunt durabile in timp, mentinandu-si performantele pe perioade indelungate, daca sunt ingrijite corespunzator. Se preteaza pentru administrarea in masa la toate speciile de animale si pentru toate tipurile de solutii, mai mult sau mai putin vascoase, functionand la fel in orice conditii climatice. Sunt usor de dezasamblat, cele 6 parti componente sunt usor accesibile, se curata foarte usor si se sterilizeaza prin fierbere sau autoclavare la 121 grade Celsius. Piesele se pot inlocui cu usurinta.

Modelul tip pistolet cu adaptor flacon se preteaza pentru administrarea cu usurinta a tuturor tipurilor de solutii: apoase, uleioase, solutii vascoase de fier dextran, etc. Seringa este dotata cu un suprot rigid pentru flacon unde acesta se fixeaza ferm printr-un sistem de atasare. Suportul este prevazut cu un ac de alimentare ce patrunde in flacon.

Volumul de administrat se seteaza cu usurinta cu ajutorul unor limitatoare micrometrice fixate pe piston, cu posibilitate de blocare intr-o pozitie precisa ceea ce asigura reproductibilitatea perfecta a dozelor administrate. Pistonul metalic culiseaza perfect in cilindrul de sticla fara sa fie nevoie de vreo garnitura care sa se uzeze si sa trebuiasca sa fie inlocuita ulterior.

Pentru fiecare volum exista o capaciate minima de dozare reprezentate de cea mai mica gradatie de pe cilindrul seringii redata in paranteze

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.
 
medicamente veterinare  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea