Noutati

Controlul mamitelor la bovine cu produse farmaceutice

../

Advance vet aduce in atentia clientilor sai doua produse cu o compozitie clasica pentru prevenirea si tratarea mastitelor la vaca.

Mamifort este o combintie de antibiotice cu efect sinergic, cu spectru larg si efect bactericid, special destinata combaterii mastitelor clinice si subclinice la vaci in lactatie. Datorita efectului bactericid si actiunii foarte rapide este recomandat ca terapie initiala, de interventie, pana la stabilrea etiologiei prin examen microbiologic si sensibilitatii prin antibiograma.

Mamifort secado este o suspensie stabila, non-iritanta, foarte bine tolerata, care contine o penicilina semisintetica numita cloxacilina. Datorita proprietatilor acesteia se recomanda pentru prevenirea mastitelor la vaci in perioada de repaos mamar, mai ales a celor produse de Staphylococcus aureus si Streptococcus agalactiae.

Mamifort si Mamifort Secado sunt doua preparate clasice, stabile, bine tolerate, cu efect deja dovedit, al caror pret accesibil le face una din primele optiuni pentru tratarea si prevenirea mastitelor.

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.
 
medicamente veterinare  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea