Noutati

Rhemox premix: cea mai buna alegere !

../

 Advance vet pune la dispozitia clientilor sai cea mai buna varianta de terapie si profilaxie in perioada de crestere a porcinelor.

Amoxicilina este putin stabila in solutii apoase, de aceea se prefera administrarea ei in furaj. Protejata printr-o tehnologie moderna (BMP) molecula de amoxicilina devine insensibila la actiunea umiditatii, luminii, modificarilor de pH, modificarlor de temperatura sau presiune (rezista la granulare), la actiunea agentilor oxidoreducatori si la actiunea enzimelor.

In cazul acestui premix molecula de amoxicilina este atasata de o unitate lipofila BMP (Bi Modal Protection) care este de fapt un derivat lipidic cu caracter vascos care serveste ca liant intre moleculele de amoxicilina si suport (vehicul).

Suportul (vehicolul) este reprezentat de un produs vegetal (derivat de obicei din porumb sau soia care detin o pondere importanta in furajul finit) proprietatile acestuia determinand in final proprietatile fizice si galenice ale produsului. Aceasta fixare a moleculei de amoxicilina de suportul vegetal asigura dispersia sa omogena, prevenind incarcarea electrostatica si separarea sa de restul componentelor si pierderile datorate fomarii de praf in momentul manipularii si amestecarii. De asemenea el imbunatateste capacitatea de curgere a produsului.

Pentru ca molecula de amoxicilina sa ramana stabila dupa fixarea sa de agentul de amestecare, complexul rezultat este protejat la exterior de o solutie asemanatoare unui “sirop” care dupa uscare formeaza o glazura care stabilizeaza complexul, il protejeaza prin proprietatile sale antihidrofile si il face palatabil.

Ca urmare a acestui proces de conditionare, produsul dobandeste fata de o amoxicilina obisnuita proprietati speciale, devenind mai stabil, mai usor si precis de dozat si cel mai important, usor de omogenizat cu restul componentelor din furaj, dispersia fiind uniforma.

Acest lucru este dovedit de procentul foarte mare de recuperare a principiului activ in hrana.

Studiile efctuate dovedesc fara tagada eficienta utilizarii sale in perioada de crestere fata de orice alta varianta de amoxicilina

Este inregistrat si utilizat cu succes in toate tarile Europei

Rhemox-brochure.pdf
Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.
 
medicamente veterinare  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea